Eerste afbeelding LEGO Icons 10312 Pizzeria & Jazz Club

LEGO LEGO Icons

Het nieuwe jaar gaat traditioneel van start met de komst van een nieuwe LEGO-set in de Modular Building Collection en vandaag is de eerste afbeelding van LEGO Icons 10312 Pizzeria & Jazz Club gelekt. De set bestaat naar verluidt 2899 stenen en krijgt in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop een adviesprijs van €229,99.

Er zijn inmiddels meer afbeeldingen van de set beschikbaar. Bekijk ze hier → LEGO Icons 10312 Jazz Club kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Icons 10312 Pizzeria & Jazz Club

De set bestaat uit twee gebouwen: een jazzclub als hoofdgebouw met daarnaast een kleinere pizzeria. Aan de rode gevel van LEGO Icons 10312 Pizzeria & Jazz Club hangt een groot ‘jazzclub’-bord. Een aankondiging laat zien dat er naast jazzmuziek ook nog een goochelshow zal plaatsvinden. Bij de pizzeria zien we een tafel met twee stoelen en een parasol. Op de bovenverdieping bevindt zich een kleermakerij.

Er worden minimaal zeven minifiguren meegeleverd: kleermaker, pizzabakker, klant, pizzabezorger met groene scooter, contrabassist, drummer en een zanger. Verder zien we op het dak van de jazzclub een eekhoorn.

 • Setnummer: 10312
 • Naam: Pizzeria & Jazz Club
 • Thema: Ideas
 • Aantal stenen: 2899
 • Aantal minifiguren: 7
 • Afmetingen: onbekend
 • Prijs: €229,99 in LEGO Shop NL | BE
 • Releasedatum: 1 januari 2023
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

Daarnaast heeft LEGO voor de set ook een cadeau bij aankoop (GWP) ontworpen: LEGO 40586 Pizza Delivery Truck. Helaas is er nog geen verdere informatie over deze set beschikbaar.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

9 Reacties

 1. Geloof er niks van dat dit de set wordt. Vergeleken met de andere is deze gewoon saai en dak is zelfde als parisian.

  Reageer
  • Dit is een MOC en niet de daadwerkelijke set. Puur illustratief, zijn nog geen afbeeldingen van de set beschikbaar.

   Reageer
   • Nee niet mooi

    Reageer
  • Wat er in de oorspronkelijke blogpost ook heel duidelijk bij stond, dat het een moc was. Inmiddels dus een waarschijnlijk wel correct beeld.

   Reageer
 2. Even wennen. Jammer dat Lego is afgestapt van een groot gebouw. Maar ben benieuwd naar het interieur.

  Reageer
 3. ziet er al heel leuk ui hoor

  Reageer
 4. Lego moet meer grotere sets maken , van allerlei thema’s. De echte liefhebber moet veel te lang wachten op nieuwe sets !

  Reageer
 5. ze mogen ook is iets doen in hun prijzen
  waarom moet lego zo duur zijn
  …..? zeker nu de energie prijzen torenhoog zijn zullen mensen eerst zulke dingen laten, met als gevolg dat ook lego zal moeten inboeten !!!

  Reageer
  • weet jij hoe lego gemaakt wordt en zeker met deze energie prijzen denk dat ook de lego fabriek niet op water draait
   en dan de designers vervoer van grondstoffen opslag personeel verpakking kan nog even doorgaan iedereen wil een loon net als ons allemaal alles word duurder maar een lego doos moet wel groter maar mag niet duurder??

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten