LEGO Icons 10320 Eldorado Fortress nu te koop met extra GWP

LEGO LEGO Icons

In april schreven we al over de terugkeer van het iconische piratenthema en vandaag is het tijd voor de officiële onthulling van LEGO Icons 10320 Eldorado Fortress. De set wordt op 7 juli uitgebracht in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €214,99. VIP-leden kunnen het model al op 4 juli 2023 aanschaffen. Vraag daarnaast hieronder je code aan voor LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue als extra cadeau bij aankoop (GWP).

Klik om de code te onthullen

 • Setnummer: 10320
 • Naam: Eldorado Fortress
 • Thema: Icons
 • Aantal stenen: 2509
 • Aantal minifiguren: 8
 • Prijs: €214,99 in LEGO Shop NLBE
 • VIP-voorverkoop: 4 juli 2023
 • Releasedatum: 7 juli 2023
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Icons 10320 Eldorado Fortress

LEGO Icons 10320 Eldorado Fortress bestaat uit 2509 stenen en is zoals de naam al aangeeft een remake van het in 1989 uitgebrachte LEGO 6276 Eldorado Fortress, dat destijds 462 stenen telde en kwam met 8 minifiguren, net als het nieuwe model. De set is 27 hoog, 70 cm breed en 24 cm diep, waarmee het qua formaat vergelijkbaar met LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay.

Ga op een avontuurlijke ontdekkingsreis terwijl je het imposante fort stap voor stap opbouwt en onthul verborgen schatten die erin verborgen zijn. Het fort is voorzien van verschillende kamers, waaronder het kantoor van de admiraal, een piratengevangenis en een reeks geheime compartimenten. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer de modulaire kamers op verschillende manieren om unieke lay-outs te creëren. Voor de minifiguren zijn er allerlei accessoires, zoals werkende kanonnen, een schatkaart, kisten, tonnen, zakken, musketten, zwaarden, kommen, bekers, flessen, lantaarns, gevangenissleutels, een kookpot, bureau, kaars en ganzenveer.

LEGO 6276 Eldorado Fortress uit 1989.

Bij het nieuwe fort is de basis nu volledig opgebouwd uit stenen en het geheel is een stuk gedetailleerder geworden. Verder bevat de set een kleine roeiboot en een groter schip met zeilen. Captain Redbeard maakt geen onderdeel uit van de set en is vervangen door een vrouwelijk minifiguur. Naast de minifiguren zijn er ook nog een skelet en drie dieren aanwezig: een aapje, een krab en een papegaai.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

7 Reacties

 1. Leuke actie, maar code is 10 karakters lang, terwijl de Lego website meldt dat het 12 karakters lang moet zijn. Ik heb de GWP dan ook misgelopen. Ik hoop dat dit links- of rechtsom nog gecorrigeerd kan worden.

  Reageer
  • Ik weet niet hoe je daarbij komt, maar de codes werken gewoon en zijn inderdaad 10 karakters lang. Vermoedelijk vul je ze op de verkeerde plek in. Je kan LEGO vragen of ze de GWP misschien nog aan je bestelling kunnen toevoegen, echter kunnen wij je daar niet bij helpen.

   Reageer
 2. Voor een eventuele volgende keer, kan er dan op Facebook instructiefilmpje gemaakt worden? Ik heb het nu in verschillende browsers en op verschillende manieren geprobeerd, maar de melding blijft dat de code 12 karakters moet zijn. Ik heb nog gecontroleerd of alle taal-instellingen wel juist staan (omdat originele bestelling (met eerste poging) op werk-laptop gedaan is die mogelijk de land-instellingen overneemt) maar dat is het niet, want op mijn Ipad, lokaal ingesteld, verbonden via lokaal accesspoint, krijg ik dezelfde melding.

  Ik begrijp dat jullie er nu niets meer aan kunnen doen, maar het kan frustraties van mij en anderen in toekomst voorkomen!

  Reageer
  • Je vult het op de verkeerde plek in. Je moet het op het besteloverzicht invullen onder het kopje ‘Promotie-/VIP-kortingscode toevoegen’ voordat je op de knop ‘veilig betalen’ drukt.

   Reageer
   • Die is inderdaad goed verstopt zeg! Omdat je na de knop “veilig betalen” ook nog code(s) kan invullen was mijn focus teveel daarop denk.
    Zo werk het inderdaad wel, alleen hoef ik nu niks meer te bestellen vooralsnog…
    Wellicht toch fijn een screenshot ervan te plaatsen bij een volgende actie! Ik vermoed dat anderen ook wel eens tegen hetzelfde aan kunnen lopen (of ben ik de enige….)!

    Succes!

    Reageer
    • Ik had ook contact met Lego opgenomen en het lijkt erop dat het toch nog goed gaat komen!
     Weer wat geleerd vandaag!

     Reageer
 3. Dank voor de tip m.b.t. de GWP ambulance!! Die heb ik mooi nog even aan mijn bestelling kunnen toevoegen.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten