Eerste afbeelding LEGO Icons 10323 Pac-Man Arcade Machine

LEGO LEGO Icons

LEGO heeft in de afgelopen jaren al verschillende oude gamemachines uitgebracht, waaronder de NES en de Atari 2600, en deze lijn wordt in 2023 doorgezet met de iconische LEGO Icons 10323 Pac-Man Arcade Machine. De eerste afbeelding van de set is inmiddels gelekt, helaas in een vrij lage resolutie. Op 1 juni wordt de set gelanceerd in de LEGO Shop voor €269,99. Het model bestaat 2651 stenen en het zou mogelijk moeten zijn op Pac-Man te bewegen met de joystick. Verder is er op de verpakking te zien dat er een lichtsteen wordt meegeleverd.

Update → LEGO Icons 10323 PAC-MAN arcade is officieel aangekondigd

 • Setnummer: 10323
 • Naam: Pac-Man Arcade Machine
 • Thema: Icons
 • Aantal stenen: 2651
 • Prijs: €269,99 in LEGO Shop NLBE
 • Releasedatum: 1 juni 2023
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Icons 10323 Pac-Man Arcade Machine

Pac-Man werd in 1980 uitgebracht door de Japanse game-ontwerper Toru Iwatani en was meteen een succes in de wereld van arcadekasten. Het werd ontwikkeld en uitgegeven door Namco. In de game bestuur je Pac-Man, een geel, bolvormig figuur, die zich door een doolhof beweegt om punten te verzamelen, terwijl hij op de vlucht is voor vier spookachtige vijanden. De game groeide snel uit tot een cultklassieker en werd over de hele wereld populair. Het leidde tot talloze sequels en spin-offs, merchandising en zelfs een televisieserie. Pac-Man is nog steeds een iconische figuur in de popcultuur en wordt beschouwd als een van de belangrijkste en meest invloedrijke videospellen ooit.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

1 Reactie

 1. Ik zag op instagram een filmpje van de gokkast gemaakt met Lego door Lego geplaatst.
  https://www.instagram.com/p/Cpx2UHptvQE/

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten