LEGO Icons 10325 Alpine Lodge kopen? Alles wat je moet weten

LEGO LEGO Icons

Eerder dit jaar kon je al lezen dat LEGO Icons 10325 Alpine Lodge de volgende set in de Winter Village-set zou worden en vandaag is het model ook officieel gepresenteerd. De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €99,99 via een Insiders-voorverkoop, gevolgd door de reguliere release op 4 oktober. Tot en met september 2024 blijft de set exclusief verkrijgbaar in de LEGO Shop. Het in 2022 uitgebrachte LEGO Winter Village 10308 Holiday Main Street blijft voorlopig nog beschikbaar.

LEGO Icons 10325 Alpine Lodge

 • Setnummer: 10325
 • Naam: Alpine Lodge
 • Thema: Winter Village Collection/Icons
 • Aantal stenen: 1517
 • Aantal minifiguren: 5
 • Afmetingen: 21 cm hoog, 24 cm breed en 16 cm diep
 • Prijs: €99,99 in LEGO Shop NL | BE
 • Insiders-voorverkoop: 1 oktober 2023
 • Releasedatum: 4 oktober 2023
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Icons 10325 Alpine Lodge

LEGO Icons 10325 Alpine Lodge

LEGO Icons 10325 Alpine Lodge bestaat uit 1517 stenen en is 21 cm hoog, 24 cm breed en 16 cm diep. Het hoofdgebouw heeft drie verdiepingen met op de begane grond een gemeubileerde ontvangstruimte met een incheckbalie en natuurlijk een koffiezetapparaat. Op de eerste verdieping vinden we de gastenkamer met twee bedden en nog een extra slaapkamer op de zolder.

Binnenin de LEGO Icons 10325 Alpine Lodge bevindt zich een lichtsteen. Je activeert deze steen door simpelweg op de schoorsteen te drukken. Hierdoor verlicht het niet één, maar twee aparte ruimtes: de open haard op de begane grond en de kleine haard in de kinderkamer. Buiten het gebouw vinden we een vijvertje met een houten aanlegsteiger, een sneeuwpop, een paar bomen, een plek om schaatsen te huren en een houten buitenhuisje.

De set telt vijf minifiguren: een medewerker van de blokhut en vier gasten, waaronder een kind dat vergezeld wordt door een ouder en een individuele gast. Verder zijn er figuren van een kat, een eekhoorn en een vogel. De minifiguren kunnen gebruikmaken van een sneeuwscooter. Hiermee kun je niet alleen kerstbomen van de markt halen, maar ook gewoon genieten van een spannende rit door het prachtige besneeuwde landschap.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

5 Reacties

 1. Mooi eindelijk weer een leuke set in het vooruit zicht. Maand augustus is ook redelijk mager. Ben persoonlijk wel een beetje klaar met weer een nieuwe Starwars of Harry Potter sets. Zolangzamerhand wel genoeg uitgemolken. Lijkt net of men de creativiteit bij Lego kwijt is.

  Reageer
 2. Ik hoop van harte dat een keer de Dom toren uit komt

  Reageer
 3. Waar blijft neuschwanstein

  Reageer
 4. Ik weet niet of dit klopt.
  Deze afbeelding is namelijk exact gelijk aan een bestaande bricklink set. – nr. 910004 – met 2706 steentjes.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten