LEGO Icons 10391 The Atlantis APTS verschijnt in september 2024

LEGO LEGO Icons

Van Icons-set met nummer 10391 werd lange tijd gedacht dat het gebaseerd zou zijn op een iconisch moment in de ruimte, echter is dat volgens de laatste geruchten zeker niet het geval. Het model zal namelijk verschijnen als LEGO Icons 10391 The Atlantis APTS en staat in het teken van de aankomende LEGO-film Piece by Piece. De set wordt op 20 september 2024 gelanceerd in de LEGO Shop voor €109,99 en bestaat uit 966 stenen. Er zou ook een BrickHeadz-versie van Pharrell Williams (40629) zijn ontworpen, maar dit model wordt vermoedelijk geannuleerd.

Piece by Piece vertelt het verhaal van het leven van de Amerikaanse muzikant Pharrell Williams in de stijl van LEGO-animatie. De film is naar verluidt een musical over volwassen worden die inspiratie put uit Williams zijn jeugd opgroeiend in de Atlantis Apartments van de stad Virginia Beach. Op 11 oktober 2024 gaat Piece by Piece in première in de Verenigde Staten.

LEGO Icons 10391 The Atlantis APTS

LEGO Icons 10391 The Atlantis APTS is ongeveer 60 cm hoog en is een bijna volledig zwart ruimteship met enkele grijze elementen en een goudkleurige cockpit aan de voorkant. Op zijn vleugel staan twee symbolen die precies dit ruimteschip en iets dat op een regenboog lijkt, vertegenwoordigen.

  • Setnummer: 10391
  • Naam: The Atlantis APTS
  • Thema: Icons
  • Aantal stenen: 966
  • Aantal minifiguren: 2
  • Afmetingen: 60 cm hoog
  • Prijs: €109,99 in LEGO Shop NL | BE
  • Releasedatum: 20 september 2024
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

De tekst op het schip is “Atlantis APTS”. De staart van het ruimteschip is groter dan het schip zelf en bestaat voornamelijk uit groene, oranje, blauwe en roze stenen, met witte delen aan het einde. De set komt ook met een frame van 7×7 voorzien van 49 minifiguurhoofden met verschillende huidskleuren en veel nieuwe gezichtsafdrukken. Het frame zegt “My Phriends” en heeft twee zwarte en goudkleurige ruimtehelmen. De set bevat een mannelijk en vrouwelijk minifiguur met torso- en beenprints. Ze dragen grijze pakken en de ruimtehelmen zijn voor hen bedoeld.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten