Animal Crossing New Horizons: Nook’s Cranny bereikt mijlpaal op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Animal Crossing New Horizons: Nook’s Cranny is het nieuwste succesvolle LEGO Ideas-project. De set is gebaseerd op de uiterst populaire en gelijknamige Nintendo Switch-game. Dat de game populair is blijkt wel uit het feit dat het project slechts 22 dagen nodig had om de vereiste 10.000 stemmen binnen te halen, waarbij moet worden opgemerkt dat de set in de afgelopen periode ook veel aandacht heeft gekregen uit de gamesector. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Nook’s Cranny

Het ontwerp is afkomstig van de hand van de Britse Simon Dudley, ook bekend als Mirco_Model_Maker, die met NASA Spacecraft al de tweede reviewronde van 2019 had gehaald. Animal Crossing New Horizons: Nook’s Cranny bestaat uit 1.000 stenen en komt met drie minifiguren: Boy Villager, Tommy en Timmy. Met de set wordt de shop ‘Nook’s Cranny’ nagebouwd en het gebouw heeft ook een gedetailleerd interieur.

Voor het project is een licentie van Nintendo vereist, maar dat is zeker niet langer ondenkbaar. LEGO en Nintendo zijn dit jaar namelijk een samenwerking aangegaan en later dit jaar komt er een gloednieuw Super Mario-thema. We zullen moeten afwachten of dat tot meer door Nintendo gelicenseerde sets zal leiden.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten