Brick Town Police Station is volgende succesvolle LEGO Ideas-project

LEGO Ideas

Op het LEGO Ideas-platform heeft het Brick Town Police Station de vereiste support ontvangen. Ontwerper Bricked1980 had in totaal 573 dagen nodig om 10.000 supporters te bereiken. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die inmiddels zijn uitgebracht in de LEGO Shop, waaronder de recent verschenen Grand Piano.

Brick Town Police Station

Brick Town Police Station is een modulaire set gebouwd in de stijl van een hoekpand op een 32 × 32 plaat en bestaat in zijn huidige vorm uit 2826 stenen. Naast het politiebureau is er ook ruimte voor een donutswinkel, die zich op de begane grond bevindt. De liefdevol ingerichte winkel zal de stadsbewoners en agenten elke dag met lekkernijen verleiden.

Op de eerste verdieping is een kantoor voor het afhandelen van het papierwerk en daar kun je ook de verhoorkamer ontdekken. Bovenaan zijn twee cellen geplaatst voor de aangehouden criminelen. Bricked1980 heeft 6 minifiguren ontworpen, waaronder vier agenten (en een politiehond), een crimineel en de verkoper van de donutswinkel. Het project komt ten slotte met een kleine politieauto.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten