Community: Greendale Community College bereikt 10.000 stemmen op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Community: Greendale Community College is het tweede LEGO Ideas-project dat wordt meegenomen in de tweede beoordelingsronde van 2020. De set is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse komedieserie die in 2015 ten einde kwam. Het project vestigde ook een record, want in slechts 9 dagen tijd werd de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Community: Greendale Community College

Het ontwerp is gecreëerd door Bulldoozer21 en dat is geen onbekende, want zijn eerdere project 123 Sesame Street krijgt later dit jaar een commerciële release. De set heeft talloze easter eggs en verwijzingen naar geliefde afleveringen, waarmee je favoriete momenten uit de show kan herbeleven. Je kunt rondhangen in de Group Study Room F, het kantoor van de decaan bezoeken, een broodje pakken in de kantine of zoeken naar je ontbrekende spullen in het ventilatiesysteem. Er zijn daarnaast minifiguren gemaakt van Jeff, Britta, Annie, Shirley, Pierce, Troy, Abed, Pelton en Chang.

Eerder deze week wist The Mountain Windmill ook het vereiste aantal stemmen binnen te halen. De windmolen bestaat uit 2031 stenen en komt met twee minifiguren. Je kan de molen draaien met de hendel of het zeil gebruiken. Daarnaast kun je ontdekken welke schatten de mysterieuze molenaar heeft verborgen in de geheim grot of vanaf het observatiedek naar de sterren kijken.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten