Coraline’s Pink Palace Apartments bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Coraline’s Pink Palace Apartments is het 17e project op LEGO Ideas dat de vereiste 10.000 supporters heeft bereikt. Het betreft het roze huis uit de stop-motionfilm Coraline (naar het boek van Neil Gaiman). Het ontwerp van LEGO Ideas-gebruiker Hwachtman telt bijna 3000 stenen en had 754 dagen nodig om deze mijlpaal te bereiken. LEGO gaat later dit jaar beslissen of het project een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Coraline’s Pink Palace Apartments

De Pink Palace Apartments hebben het iconische roze Victoriaanse exterieur en filmgerelateerde gedetailleerde interieurs zoals de keuken, eetkamer, vaders studeerkamer, slaapkamers, badkamer, Bobinsky’s appartement en natuurlijk de woonkamer met de geheime deur. Andere details zijn de muiscircustent, het suikerspinkanon, de draaiende piano van Other Father en de verborgen ruimte achter de spiegel. Het ontwerp kan worden geopend door middel van een scharnier en geeft toegang tot de kamers in de vorm van poppenhuis. Daarnaast is het gebouw modulair, wat betekent dat elke etage afzonderlijk kan worden opgetild. De voetafdruk van het gebouw is ongeveer hetzelfde als bij de bestaande modulaire gebouwen met trappen die zijn te verwijderen van de zij- en achterkant, zodat je het ontwerp tussen andere gebouwen kan plaatsen.

Er zijn minifiguren aanwezig van Coraline, Other Mother, Other Father, Bobinsky, Wybie, Coraline Doll en de kat. De versie van dit huis is specifiek voor de Other World en dus weerspiegelen de minifiguren van dit ontwerp ook.

De huidige beoordelingsfase laat verdere ontwerpen toe tot eind april of begin mei en bestaat inmiddels uit 17 ontwerpen. Tot dusver hebben de volgende ideeën de grens van 10.000 stemmen doorbroken:

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten