Designervideo LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils beschikbaar gemaakt

Ontdek de geheimen van deze dinosaurusskeletten in deze LEGO Designer-video van de aankomende set LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils. De LEGO Ideas Dinosaur Fossils-set is een LEGO Ideas-project van Fan Designer Jonathan Brunn, dat tot leven werd gebracht als een officiële set door LEGO Designer Niels Milan Pedersen, grafisch ontwerper Crystal Marie Fontan en ontwerpmanager Sam Johnson.

Het definitieve ontwerp wijkt veel af van het originele LEGO Ideas-project. Van de vijf verschillende dinosaurusskeletten,  zijn er nog maar drie over: Tyrannosaurus rex, de Triceratops en de Pteranodon.  Waarbij alleen de Triceratops van de originele inzending het heeft gehaald. De dinosaurusskeletten zijn gemaakt op een schaal van 1:32. Het skelet van de T. rex is het grootste model van de 3 en is 20 cm hoog en 40 cm lang.

Maar de ontwerpers hebben hun eigen humor meegenomen met de toevoeging van LEGO Sapiens. Daarnaast is er een archeoloog als minifiguur aanwezig met verschillende accessoires die bij het vak horen. Het is een vrij compleet pakket, hoewel er helaas weer veelvuldig gebruikt wordt gemaakt van stickers.

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils bestaat uit 910 stenen en is vanaf 1 november exclusief te koop in de LEGO Shop voor 64,99 euro. Een VIP-voorverkoop zal niet plaatsvinden. Lezers uit België kunnen de set hier vinden.

[content-egg-block post_id=2469 template=offers_list]

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten