Eerste afbeeldingen van LEGO Ideas 21326 Winnie Pooh gelekt

LEGO Ideas

Goed nieuws, want we lijken binnenkort weer uit te kunnen kijken naar een nieuwe set. LEGO heeft op zijn LEGO Ideas-blog namelijk de eerste teaser gepubliceerd van LEGO Ideas 21326 Winnie Pooh. De teaser toont het minifiguur van Winnie Pooh en een bedrukte honingpot met de tekst ‘hunny’. Het wachten is nu op de officiële aankondiging, hoewel deze spoedig zal volgen.

Update → LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh is inmiddels officieel aangekondigd.

Update 04/03 → De officiële aankondiging zal vermoedelijk later vandaag plaatsvinden, maar inmiddels is de set al gelekt. De afbeeldingen zijn helaas niet van hoge kwaliteit, echter voldoende om een goed idee te krijgen hoe LEGO Ideas 21326 Winnie Pooh eruit zal komen te zien.

LEGO Ideas 21326 Winnie Pooh

LEGO Ideas 21326 Winnie Pooh bestaat vermoedelijk uit 1265 stenen en zal minifiguren bevatten van Winnie de Poeh, Teigetje, Konijn, Uil, Knorretje en Iejoor. De set is gebaseerd op 100 Acre Wood, het huis van Winnie de Poeh en zijn vrienden. Het verwijderbare dak geeft toegang tot het huis van Winnie de Poeh en ook het verborgen nestgedeelte in de boom is toegankelijk gemaakt. Op de onderstaande afbeeldingen zie je het originele LEGO Ideas-ontwerp.

Volgens eerdere geruchten krijgt LEGO Ideas 21326 Winnie Pooh een adviesprijs van 139,99 Canadese dollar en dat komt in Nederland en België neer op 89,99 of 99,99 euro. We verwachten een release op 1 april en de kans is groot dat er in maart nog een VIP-voorverkoop wordt georganiseerd.

 

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten