Eerste foto van LEGO Ideas 21324 Sesame Street gepubliceerd

LEGO Ideas

LEGO Ideas 21324 Sesame Street is het laatste Ideas-project dat in 2020 een commerciële release krijgt. De set moet nog officieel worden aangekondigd, echter is er al een foto van de verpakking opgedoken. Volgens eerdere geruchten verschijnt LEGO Sesamstraat op 1 november exclusief in de LEGO Shop voor €119,99. Het is nog niet bekend of de set een VIP-voorverkoop krijgt, maar dat zal ons gezien het vroegtijdige lek niet verbazen.

LEGO Ideas 21324 Sesame Street

Het oorspronkelijke ontwerp dat werd ingediend op LEGO Ideas bestaat uit 2945 stenen, maar LEGO heeft het ontwerp flink onder handen om de prijs omlaag te brengen en meer (nieuwe) klanten aan te spreken. Op de verpakking zien we minifiguren van Bert, Ernie, Cookie Monster, Big Bird, Count von Count en Oscar the Grouch. Helaas is alleen de voorzijde van het gebouw te zien, maar op basis van de foto denken we niet dat LEGO Ideas 21324 Sesame Street qua details vergelijkbaar zal zijn met het succesvolle Ideas-project. De achterwand van het gebouw lijkt bijvoorbeeld al te ontbreken.

123 Sesame Street (LEGO Ideas) is gecreëerd om de favoriete momenten uit de show na te spelen in het meest iconische gebouw van Sesamstraat. De set is door ontwerper Bulldoozer voorzien van verschillende kamers uit de lange geschiedenis van de show, waaronder het appartement van Bert en Ernie, de eetkamer van Gordon en Susan, de woonkamer van Maria en Elmo’s World. Er zijn ook verschillende easter eggs in het gebouw te vinden die verwijzen naar specifieke afleveringen en komische scènes van de show.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten