Eerste teaser LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils gepubliceerd

LEGO Ideas

LEGO heeft op Instagram de eerste teaser beschikbaar gemaakt voor de laatste LEGO Ideas-set die dit jaar verschijnt. Het gaat hier om LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils die binnenkort zal worden uitgebracht. Naast de teaser is er ook al de nodige informatie beschikbaar over de set.

LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils Skeletons wordt op woensdag 16 oktober 2019 officieel gepresenteerd en is vanaf 1 november exclusief te koop in de LEGO Shop. Helaas zal je niet kunnen profiteren van de bestaande promotie waarbij je dubbele LEGO VIP-punten ontvang op alle aankopen, want er zal geen VIP-voorverkoop plaatsvinden.

De set is gebaseerd op het LEGO Ideas-project van Mukkinn. LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils Skeletons bevat de skeletten van de volgende vijf dinosaurussen:

  • Triceratops
  • Stegosaurus
  • Dilophosaurus
  • Brachiosaurus
  • Plesiosaurus

Opmerkelijk genoeg zijn geen van deze dinosaurussen te zien in de teaser, omdat het skelet van een T-Rex naar voren komt. LEGO lijkt daardoor weer behoorlijk af te wijken van het originele ontwerp. Morgen kunnen we je laten zien hoe de definitieve set eruit zal komen te zien en welke adviesprijs LEGO gaat hanteren.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten