Eerste teaser voor LEGO Ideas 21323 Grand Piano gedeeld

LEGO Ideas

Een aantal weken geleden kon je lezen dat LEGO Ideas Sesamstreet binnenkort op de markt zou worden gebracht, maar we hadden het mis. Het blijkt namelijk dat het gaat om LEGO Ideas 21323 Grand Piano. LEGO is op sociale media inmiddels begonnen met het teasen van de set, die vermoedelijk op 1 augustus exclusief in de LEGO Shop wordt uitgebracht. Lezers uit België kunnen de set na aankondiging via deze link bestellen.

Het originele ontwerp van het succesvolle LEGO Ideas-project The Playable Piano.

LEGO Ideas 21323 Grand Piano

In de teaser wordt Für Elise, een van Beethovens beroemdste stukken, gespeeld op de piano in LEGO-vorm. De officiële onthulling vindt vermoedelijk op woensdagmiddag plaats.

LEGO Ideas 21323 Grand Piano telt naar alle waarschijnlijk 3662 stenen en krijgt naar verluidt een prijskaartje van €349,99. De piano in LEGO-vorm wordt speelbaar en dat verklaart ook de hoge prijs van 9,6 cent per steen voor een set waarvoor geen licentie is vereist. De hoge prijs is ook de reden waarom we hadden verwacht dat het de Sesamstraat-set betrof.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten