Eerste teaser voor LEGO Ideas 21324 Sesame Street vrijgegeven

LEGO Ideas

Onlangs publiceerden we al de eerste foto’s van LEGO Ideas 21324 Sesame Street, maar van een officiële aankondiging is het nog niet gekomen. Daar komt spoedig verandering in, want LEGO is op sociale media inmiddels begonnen met het teasen van de set.

Officieel aangekondigd → LEGO Ideas 21324 Sesame Street kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Ideas 21324 Sesame Street

LEGO vraagt fans welke personages naar de straat komen. In de teaser zien we verschillende verwijzingen naar enkele bekende personages van Sesamstraat:

View this post on Instagram

Guess the characters coming to your street! 🧐

A post shared by LEGO (@lego) on

  • Vuilnisbak: Oscar
  • Vis: Elmo
  • Paperclips: Bert
  • Badeend: Ernie
  • Teddybeer: Big Bird
  • Koekje: Cookie Monster

LEGO Ideas 21324 Sesame Street telt 1367 stenen en komt met zes minifiguren van de bovengenoemde personages. De verkoop gaat op 1 november exclusief van start in de Nederlandse LEGO Shop voor €119,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. We verwachten dat de officiële aankondiging op woensdag 21 oktober zal plaatsvinden.

Het originele ontwerp

Het oorspronkelijke ontwerp dat werd ingediend op LEGO Ideas bestaat uit 2945 stenen, maar LEGO heeft het ontwerp flink onder handen om de prijs omlaag te brengen en meer (nieuwe) klanten aan te spreken. Op basis van de foto denken we niet dat LEGO Ideas 21324 Sesame Street qua details vergelijkbaar zal zijn met het succesvolle Ideas-project. De achterwand van het gebouw lijkt bijvoorbeeld al te ontbreken.

123 Sesame Street (LEGO Ideas) is gecreëerd om de favoriete momenten uit de show na te spelen in het meest iconische gebouw van Sesamstraat. De set is door ontwerper Bulldoozer en voorzien van verschillende kamers uit de lange geschiedenis van de show, waaronder het appartement van Bert en Ernie, de eetkamer van Gordon en Susan, de woonkamer van Maria en Elmo’s World. Er zijn ook verschillende easter eggs in het gebouw te vinden die verwijzen naar specifieke afleveringen en komische scènes van de show.

In de LEGO Shop kun je tot en met 31 januari 2021 kiezen tussen twee cadeaus: LEGO City Politie waterscooter of Brandweerhelikopter (itemnummers 30567 en 30566). De sets worden meegeleverd bij alle aankopen van ten minste €40. Gebruik in de Nederlandse Shop tijdens het afrekenen de code PC19 voor de LEGO City Politie waterscooter of FR19 voor de LEGO City Brandweerhelikopter. Onze Belgische lezers gebruiken FR02 voor de helikopter en PC02 voor de waterscooter via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten