Foto toont definitieve ontwerp LEGO Ideas 21318 Tree House

LEGO Ideas

In een LEGO Store is er een foto gemaakt van de binnenkort te verschijnen set LEGO Ideas 21318 Tree House. De foto toont de verpakking van de set en het is de eerste keer dat we het definitieve ontwerp van de boomhut krijgen te zien. Gezien het feit dat de set al in het magazijn van de winkels ligt, is het aannemelijk dat de verkoop van LEGO Ideas 21318 Tree House spoedig van start gaat.

LEGO Ideas 21318 Tree House

Volgens meerdere bronnen kunnen VIP-leden de set vanaf 15 juli bestellen voor €199,99. De reguliere release zal op 1 augustus plaatsvinden en vanaf dat moment is de set ook verkrijgen in de fysieke LEGO Stores. LEGO Ideas 21318 Tree House bestaat 3036 onderdelen en dat komt neer op 6,6 cent per steen.

LEGO heeft de set voorzien van extra onderdelen (voornamelijk bladelementen) om het seizoen te veranderen. Alle plantendelen van de set zijn gebaseerd op plastic, dat wordt verkregen uit organisch geteeld suikerriet uit Brazilië. Verder zullen er vier minifiguren worden meegeleverd.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten