Gratis LEGO Ideas Space Rocket Ride (40335) bij elke aankoop vanaf 85 euro

LEGO Ideas

De promotie voor LEGO Ideas Space Rocket Ride (40335) is live gegaan op de website van LEGO. Dit door een fan bedachte cadeau is gratis bij elke aankoop vanaf 85 euro of meer. Mocht je van plan zijn om de NASA Apollo 11 Lunar Lander (10266) aan te schaffen als VIP-lid, dan ontvang je ook nog een gratis ruimte-patch waarop de maanlander staat afgedrukt. LEGO Ideas neemt je met de Space Rocket Ride terug in de tijd. Dit is het eerste door fans gemaakte cadeau van LEGO. Plaats een munt in het slot en draai het tandwiel om de rit te bedienen. Het cadeau wordt geleverd met één minifiguur.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten