Gravity Falls Mystery Shack bereikt 10.000 supporters op LEGO Ideas

LEGO Ideas

De Gravity Falls Mystery Shack van Figura is het nieuwste project dat 10.000 supporters heeft bereikt op LEGO Ideas. Gravity Falls is een Amerikaanse animatieserie en The Mystery Shack is de hoofdlocatie van de serie. Het huis bestaat uit drie niveaus en er zijn vijf minifiguren aanwezig.

  • Op de begane grond vinden we het museum, de cadeauwinkel met een opvallende automaat en de woonruimte.
  • Op de eerste verdieping bevindt zich een geheime kamer met meubels en een tapijt.
  • De bovenste verdieping heeft de gedeelde slaapkamer van Dipper en Mabel en verschillende mysterieuze items, waaronder een boek met het nummer 3 erop.
  • Buiten staat een kleine golfkar geparkeerd, die Dipper en Mabel helpt te ontsnappen aan het gevaarlijke monster van de omliggende bossen.
  • Er zijn vijf minifiguren aanwezig: Dipper, Mabel, Stan, Soos en Wendy.

Alle delen van de Gravity Falls Mystery Shack zijn te bereiken doordat die verdiepingen kunnen worden gescheiden en of nog snellere toegang kun je het dak openklappen. Het dak boven de cadeauwinkel kan eveneens worden opgetild. Veel van de details en meubels kunnen eenvoudig worden verwijderd en herschikt om verschillende inrichtingen mogelijk te maken.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten