Historically Accurate Rome ontvangt vereiste support op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Historically Accurate Rome is het volgende project dat de mijlpaal van 10.000 supporters heeft bereikt. Zoals de naam al aangeeft betreft het de historisch nagebouwde stad Rome. Het project van ontwerper Daevead bestaat uit 2840 stenen en had 252 dagen nodig om de vereiste support van LEGO Ideas-gebruikers te ontvangen. Het is de 16e set die wordt meegenomen in de eerste reviewronde van 2020, waarbij LEGO gaat beslissen of het project een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

De indeling van de stad is gebaseerd op Museo della Civiltà Romana, gelegen in de wijk EUR te Rome. Het ontwerp bevat 40 verschillende gebouwen en historische plaatsen, die door de ontwerper zijn gemarkeerd.

We verwachten dat dit project een vrije goede kans van slagen heeft. Het concept is namelijk vrij nieuw en verschilt vermoedelijk genoeg van de LEGO Architecture-serie. Het grootste probleem lijkt het formaat van de set te zijn.

De huidige beoordelingsfase laat verdere ontwerpen toe tot eind april of begin mei en bestaat inmiddels uit 16 ontwerpen. Tot dusver hebben de volgende ideeën de grens van 10.000 stemmen doorbroken:

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

1 Reactie

  1. Tof idee om het oude Rome. Ik mis toch ook wel bij Architectuur steden als Barcelona, Amsterdam en Athene.
    Maar ook voetbal stadions zijn bijzonder, zoals Camp nou of de kuip of Arena

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten