Laatste kans: LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V voor €129,99

LEGO Ideas

Wil je LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V nog aan je collectie toevoegen? Wacht dan niet te lang, want LEGO heeft bekendgemaakt dat de set binnenkort met pensioen gaat. In de LEGO Shop heeft de set een prijs van €129,99 en elders is de één meter hoge raket helaas niet meer beschikbaar. Lezers uit België kunnen de set hier vinden.

Het pakket bestaat uit 1900 stenen om de één meter hoge NASA Apollo Saturnus V te bouwen. Het model heeft een afneembare S-IC eerste rakettrap met hoofdmotordetails, een afneembare S-II tweede rakettrap met raketmotordetails en een afneembare S-IVB derde rakettrap met het Apollo-ruimteschip en een ontsnappingsraket aan de bovenkant van de grote raket. Er worden ook 3 standaarden meegeleverd om het model horizontaal tentoon te stellen. Daarnaast vinden we in de doos de maanlander, maanorbiter en drie astronaut-microfiguren.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten