LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V (92176) en LEGO Ideas 21313 Schip (92177) binnenkort weer te koop

LEGO Ideas

LEGO heeft bekendgemaakt dat het twee nieuwe LEGO Ideas-sets opnieuw gaat uitbrengen: LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V en LEGO Ideas 21313 Schip in een fles. Het Deense bedrijf heeft vanwege de aanhoudende populariteit besloten om de sets nogmaals op de markt te brengen, echter zullen ze niet onder de originele setnummers verschijnen.

Lees ook → LEGO 40409 Hot Rod vanaf vandaag gratis bij aankopen (GWP) in LEGO Shop

LEGO Ideas 92176 NASA Apollo Saturn V

NASA Apollo Saturn V & Schip in een fles

Beide sets moeten ruim voor de kerst uitkomen en blijven ook in 2021 verkrijgbaar zijn. De nieuwe edities zijn natuurlijk goed nieuws voor iedereen die de sets tot op heden hebben gemist en niet de hoofdprijs willen betalen op sites zoals Marktplaats en eBay. LEGO brengt de sets onder de volgende nummers op de markt: LEGO Ideas 92176 NASA Apollo Saturn V en LEGO Ideas 92177 Schip in een fles.

LEGO Ideas 92177 Schip in een fles

“De twee sets worden opnieuw gelanceerd vanwege de populariteit, omdat ze de markt al hadden verlaten, konden we de originele setnummers niet behouden. De afspraken met de Fan Designers blijven ongewijzigd. Een van de nieuwe setnummers komt overeen met de verjaardag van een fanontwerper. Ze waren allebei erg betrokken bij het proces”, aldus het LEGO Ideas-team.

Schip in een fles en NASA Apollo Saturn V worden vermoedelijk op 1 november gelanceerd in de LEGO Shop. Het is nog onzeker of de sets ook via andere retailer wordt aangeboden, maar die kans lijkt aanzienlijk omdat de setnummers al bij verschillende shops zijn gespot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten