LEGO Ideas 21318 Tree House kopen? Vanaf 24 juli beschikbaar voor VIP-leden

LEGO Ideas

LEGO heeft na weken van geruchten eindelijk LEGO Ideas 21318 Tree House officieel geïntroduceerd. Dat komt overigens niet als een grote verrassing, want eerder deze week publiceerde het bedrijf al teaser voor de aankomende set. De introductie gaat gepaard met nieuwe afbeeldingen van LEGO Ideas 21318 Tree House in hoge resolutie.

LEGO Ideas 21318 Tree House

In Nederland en België krijgt de set een adviesprijs van €199,99. Vanaf 24 juli is de boomhut beschikbaar voor VIP-leden, terwijl de reguliere lancering op 1 augustus zal plaatsvinden. Een VIP-lidmaatschap is gratis en kan tijdens het plaatsen van een bestelling direct worden gecreëerd. LEGO Ideas 21318 Tree House is de grootste Ideas-set tot op heden met maar liefst 3036 stenen. Dat komt neer op een prijs van 6,6 cent per steen. Bovendien hoort er bij de set een boekje met bouwinstructies en informatie over de fan die deze LEGO Ideas set heeft bedacht en de LEGO-ontwerper die hem heeft ontwikkeld.

De set bestaat uit een bouwplaat en 3 boomhutjes, die dienen als slaapkamer, badkamer en kinderkamer. Vanwege het groene thema zijn de bladeren en verschillende plantelementen gemaakt van duurzaam plastic op plantaardige basis (geteeld suikerriet). Op de landschapsbouwplaat vind je een picknicktafel, kampvuur, riviertjes, schommel, verborgen edelsteen-element en een ladder om bij de hutjes te komen. De boom bestaat uit 180 elementen.

Bouwers kunnen ook het seizoen veranderen met een set groen, zomerse blaadjes en een set geel-bruine herfstbladeren. In de slaapkamer heeft LEGO een verborgen schaar geplaatst als een verwijzing naar de fan die de set heeft bedacht en die kapper is. Verder vinden we in de doos vier minifiguren: moeder, vader en 2 kinderen, plus een vogelfiguur. LEGO Ideas 21318 Tree House meet 37 cm hoog, 27 cm breed en 24 cm diep.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten