LEGO Ideas 21318 Treehouse gedemonstreerd in nieuwe designervideo

LEGO Ideas

Modelontwerper César Soares heeft in een nieuwe designervideo LEGO Ideas 21318 Treehouse geïntroduceerd. De boomhut is gebaseerd op het LEGO Ideas-project van Kevin Feeser. In de video legt Soares uit hoe hij de grootste LEGO Ideas-set ooit heeft gemaakt. LEGO Ideas 21318 Treehouse bestaat uit maar liefst 3036 stenen en is sinds vandaag beschikbaar in de LEGO Shop voor €199,99.

LEGO Ideas 21318 Treehouse

Soares geeft in de video inzicht in hoe het ontwerp van de fan wordt omgezet in een commercieel product product. “Het maken van foto’s van het model van de fan is het eerste wat je wilt doen wanneer je werkt aan een LEGO Ideas-project”, aldus de ontwerper. “Dan probeer je een model recreëren dat zo dicht mogelijk bij het originele ontwerp ligt. Maar je moet er natuurlijk rekening mee houden dat LEGO hoge kwaliteitsnormen hanteert, je bent constant bezig met het veranderen en aanpassen van het model.”

Hij onthult ook dat de schaar onder het bed in de slaapkamer verwijst naar het beroep van Kevin Feeser als kapper. Vanwege het groene thema heeft LEGO gekozen om het plastic van de verschillende plantelementen te maken van duurzaam plantaardig geteeld suikerriet. Verder is het mogelijk om het seizoen van de set te veranderen. LEGO levert namelijk een een set groen, zomerse blaadjes en een set geel-bruine herfstbladeren mee.

LEGO Ideas 21318 Treehouse is vanaf 24 juli beschikbaar voor VIP-leden, terwijl niet-VIP-leden de set vanaf 1 augustus kunnen bestellen. Een VIP-lidmaatschap is gratis en kan tijdens het plaatsen van een bestelling worden gecreëerd.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten