LEGO Ideas 21318 Treehouse vanaf vandaag voor iedereen te koop

LEGO Ideas

LEGO Ideas 21318 Treehouse werd vorige maand al beschikbaar gemaakt voor VIP-leden, maar vanaf vandaag is de set voor iedereen te koop. De boomhut bestaat uit 3036 stenen en is daarmee de grootste LEGO Ideas-set tot nu toe. In Nederland heeft de set een adviesprijs gekregen van €199,99 en de komende periode zal LEGO Ideas 21318 Treehouse exclusief in de LEGO Shop zijn te vinden.

LEGO Ideas 21318 Treehouse

Het ontwerp is gecreëerd door de enthousiaste natuurliefhebber Kevin Feeser, terwijl LEGO-ontwerper César Soares zijn ideeën heeft omgezet in een commerciële set. De onderstaande video van de designer geeft je een idee hoe dit proces in de praktijk verloopt.

LEGO Ideas 21318 Tree House is niet alleen de grootste set in de serie, maar bevat ook de meeste botanische elementen. Verder heeft LEGO de verschillende plastic plantelementen gemaakt van duurzaam suikerriet, dat is geteeld in Brazilië. “Het is een belangrijke stap in ons ambitieuze doel om alle LEGO-elementen van duurzame materialen te maken”, aldus Tim Brook, LEGO vice-president van Environmental Responsibility.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten