LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils kopen? Nu beschikbaar in LEGO Store

LEGO Ideas

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of kerst dan is LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils een uitstekende keuze. Vanaf vandaag is de set te koop in de Nederlandse en Belgische LEGO Store voor €64,99.

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils (910 stenen) bestaat uit twee dinosaurusskeletten (Tyrannosaurus rex en Triceratops) en het skelet van de pterosaurus Pteranodon. LEGO heeft deze modellen ontwikkeld met een schaal van 1:32 en daarnaast zijn ze verstelbaar en komen ze elk met een eigen standaard. Het speelgoedskelet van de T. rex is het grootste van de 3 modellen en is 20 cm hoog en 40 cm lang.

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils

Ontdek de geheimen van deze geweldige dinosaurusskeletten in deze LEGO Designer-video van de aankomende set LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils. https://www.bricktastic.nl/lego-ideas/designervideo-lego-ideas-21320-dinosaurs-fossils-beschikbaar-gemaakt/

Posted by BrickTastic – Voor alle LEGO-fans on Tuesday, October 22, 2019

In de doos vinden we bovendien een minifiguur van een paleontoloog met verschillende accessoires en een figuur van een menselijk skelet met standaard. Ten slotte bevat LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils een boekje met feiten over de Tyrannosaurus rex, Triceratops en Pteranodon en informatie over de fan die deze set heeft bedacht en de LEGO-ontwerper die eraan heeft gewerkt.

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten