LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils kopen? Nu beschikbaar in LEGO Store

LEGO Ideas

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of kerst dan is LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils een uitstekende keuze. Vanaf vandaag is de set te koop in de Nederlandse en Belgische LEGO Store voor €64,99.

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils (910 stenen) bestaat uit twee dinosaurusskeletten (Tyrannosaurus rex en Triceratops) en het skelet van de pterosaurus Pteranodon. LEGO heeft deze modellen ontwikkeld met een schaal van 1:32 en daarnaast zijn ze verstelbaar en komen ze elk met een eigen standaard. Het speelgoedskelet van de T. rex is het grootste van de 3 modellen en is 20 cm hoog en 40 cm lang.

In de doos vinden we bovendien een minifiguur van een paleontoloog met verschillende accessoires en een figuur van een menselijk skelet met standaard. Ten slotte bevat LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils een boekje met feiten over de Tyrannosaurus rex, Triceratops en Pteranodon en informatie over de fan die deze set heeft bedacht en de LEGO-ontwerper die eraan heeft gewerkt.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten