LEGO Ideas 21321 International Space Station kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Ideas

LEGO heeft zojuist LEGO Ideas 21321 International Space Station officieel gepresenteerd. De release is op 1 februari en het ruimtestation krijgt in de Nederlandse LEGO Shop een adviesprijs van €74,99. In de LEGO Shop krijgen VIP-leden daarnaast een patch als cadeau bij aankoop van het International Space Station. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen (€74,99).

LEGO Ideas 21321 International Space Station

LEGO Ideas 21321 International Space Station bestaat uit 864 stenen is inclusief een standaard, 2 astronaut-microfiguren, een van stenen te bouwen mini NASA-spaceshuttle en 3 minivrachtruimtevrachtschepen die samen een spectaculaire blikvanger vormen en nostalgische herinneringen oproepen aan LEGO-projecten uit de kindertijd. De set meet 49 x 31 cm en staat op een standaard om de set stabiel te houden. Als het ISS rechtop wordt geplaatst, is het bouwwerk 32 cm hoog.

In de doos vinden we ook een 148 pagina’s tellend boekje met informatie over het International Space Station, het LEGO Ideas-project, de LEGO-ontwerper die het uiteindelijke ontwerp heeft gemaakt en een terugblik op 10 jaar LEGO Ideas. VIP-leden die de set bestellen krijgen LEGO Ideas 5006148 International Space Station Patch vanaf 1 tot en met 9 februari (of zolang de voorraad strekt) cadeau.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten