‘LEGO Ideas 21321 NASA International Space Station verschijnt op 1 februari’

LEGO Ideas

LEGO Ideas is in de afgelopen jaren een van de populairste thema’s geworden en binnenkort kunnen we weer een nieuwe set verwelkomen. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde website StoneWars is LEGO Ideas 21321 NASA International Space Station de eerste Ideas-set die in 2020 verschijnt.

LEGO Ideas 21321 NASA International Space Station

De site claimt dat LEGO Ideas 21321 NASA International Space Station op 1 februari wordt uitgebracht in de LEGO Store voor €69,99. Het originele ontwerp bestaat uit 843 stenen en gezien de prijs verwachten we dat het definitieve model in de buurt zal zitten van dit aantal.

Er zijn nog geen afbeeldingen van de set beschikbaar, maar het Ideas-project geeft ons vermoedelijk een goed idee wat we kunnen verwachten. Alle modules kunnen afzonderlijk worden gebouwd en op verschillende manieren worden gerangschikt. Daarom kunnen toekomstige modules en ruimtevaartuigen later worden toegevoegd: er zijn voldoende dockingpoorten leeg gelaten. Het getoonde model heeft 2 Soyuz-capsules, 2 voortgangscapsules en de BEAM-module. Toekomstige uitbreidingen kunnen bestaan uit een ATV, HTV, Dragon en de CST-100 Starliner.

Enkele functies van het originele ontwerp zijn:

  • Alle zonnepanelen en de grote koelradiatoren zijn draaibaar in alle richtingen
  • De Canadarm kan worden verplaatst en kan de ELC-modules vastgrijpen
  • De shuttle en ruimtevaartuigen kunnen worden losgekoppeld
  • De modules kunnen worden herschikt
  • Het station kan van de steun worden getild

Het LEGO Ideas-project is het oudste ontwerp van de vier projecten waarvan bekend is dat ze een commerciële release zullen krijgen. In juni 2019 behaalde het ontwerp het vereiste aantal stemmen. Naast NASA ISS zullen in 2020 ook de projecten Pirate Bay, Sesamstraat en Playable Piano worden uitgebracht. Het is nog onbekend wanneer deze sets zullen verschijnen. Ten slotte krijgen we binnenkort te horen welke sets van de tweede reviewronde van 2019 een release krijgen.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten