LEGO Ideas 21324 Sesame Street: eerste beelden van Bert, Ernie, Cookie Monster en Elmo

LEGO Ideas

LEGO Ideas 21324 Sesame Street is de laatste Ideas-set die dit jaar gaat verschijnen. De set moet nog officieel worden gepresenteerd, echter zijn op sociale media de eerste foto’s van de minifiguren verschenen. Volgens deze bronnen verschijnt de set in november voor €119,99 exclusief in de LEGO Shop, hoewel we iedereen aanraden om rekening te houden met een fors hogere prijs wanneer we kijken naar het originele project dat bestaat uit 2945 stenen. Het zou desondanks kunnen zijn dat LEGO het ontwerp flink onder handen heeft genomen om een lagere prijs te realiseren.

LEGO Ideas 21324 Sesame Street

Op de foto’s van LEGO Ideas 21324 Sesame Street zijn de minifiguren van Bert, Ernie, Cookie Monster en Elmo te zien. Het originele LEGO Ideas-project is gecreëerd om de favoriete momenten uit de show na te spelen in het meest iconische gebouw van Sesamstraat. De set is voorzien van verschillende kamers uit de lange geschiedenis van de show, waaronder het appartement van Bert en Ernie, de eetkamer van Gordon en Susan, de woonkamer van Maria en Elmo’s World. Er zijn ook verschillende easter eggs te vinden in het gebouw die verwijzen naar specifieke afleveringen en komische scènes van de show. Open de achterwand voor gemakkelijke toegang tot het interieur en laat je fantasie de vrije loop.

LEGO Ideas 21324 Sesame Street is de vierde LEGO Ideas-set die dit jaar op de markt wordt gebracht. Eerder dit jaar verschenen LEGO Ideas ISS (21321), Pirates of Barracuda Bay (21322) en Grand Piano (21323).

Welke grote releases vinden er dit jaar nog plaats?

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten