LEGO Ideas 21324 Sesame Street kopen? Nu beschikbaar in LEGO Shop

LEGO Ideas

Eerder deze maand verscheen al de eerste teaser voor LEGO Ideas 21324 Sesame Street en inmiddels is de set ook officieel aangekondigd. LEGO Ideas 21324 Sesame Street wordt op 1 november exclusief in de Nederlandse LEGO Shop uitgebracht voor €119,99. Onze lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

Tip → Alleen op zondag 1 november ontvang je LEGO MINDSTORMS Minirobots 5 in 1 (40413) en LEGO El Fuego’s stuntkanon (30464) cadeau bij je bestelling.

 • Setnummer: 21324
 • Naam: LEGO Ideas 21324 Sesame Street
 • Afmetingen: 24 cm (hoog) x 36,2 cm (breed) x 21 cm (diep)
 • Aantal stenen: 1367
 • Aantal minifiguren: 6
 • Prijs: €119,99 in LEGO Shop NL | LEGO Shop BE
 • VIP-punten: 900 (waarde van €5,99)
 • Reguliere verkoop: 1 november 2020

LEGO Ideas 21324 Sesame Street

Sesamstraat in LEGO-vorm bestaat uit 1367 stenen en bevat zes minifiguren van Bert, Ernie, Elmo, Cookie Monster, Big Bird en Oscar. Verder zijn er figuren van Slimey de Worm, Dorothy de Goudvis, Radar de Teddybeer en Badeendje.

LEGO 21324 Sesamstraat is de 32e LEGO Ideas set die officieel door LEGO is uitgebracht. Het grote gebouw aan de rechterkant is Sesame Street 123 en is het huis waar Bert en Ernie hun appartement delen. Het kleine gebouw aan de linkerkant is de kruidenierswinkel van Mr. Hooper. De gebouwen zijn aan de achterkant open zodat men de gedetailleerde kamers kan zien. De kamer van Bert en Ernie is voorzien van het iconische portret van het duo, het bad van Ernie en nog veel meer authentieke details.

Het ontwerp is door LEGO flink onder handen genomen, want het oorspronkelijke Ideas-project was met zijn 2945 stenen aanzienlijker groter. De scherpe prijs van de set is helaas wel ten koste gegaan van verschillende details, waaronder de achterwand van het gebouw.

De releasedatum van LEGO Sesamstraat op 1 november is niet toevallig gekozen, want het is de maand waarin 51ste verjaardag van de eerste aflevering, die op 10 november 1969 werd uitgezonden, wordt gevierd. Sesame Workshop is de drijvende kracht achter Sesamstreet en deze non-profitorganisatie helpt kinderen over de hele wereld om slimmer, sterker en vriendelijker te worden.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

2 Reacties

 1. Even een vraag is deze set morgen ook in fysieke lego shops te koop, in Utrecht of Amsterdam?

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten