LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith kopen? Nu beschikbaar

LEGO Ideas

LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith is op dinsdag officieel aangekondigd. De set is in de afgelopen weken al meerdere afbeeldingen te gezien geweest, echter is de smid nu ook in hoge resolutie te aanschouwen. Vanaf 1 februari is LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith exclusief te koop in de Nederlandse LEGO Shop voor €169,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

Tip → Vanaf 1 tot en met 14 februari ontvang je LEGO Seasonal 40417 Year of the Ox cadeau bij aankopen vanaf €85 in de Nederlandse LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. De set wordt meegeleverd bij alle aankopen.

  • Setnummer: 21325
  • Naam: Medieval Blacksmith
  • Aantal stenen: 2164
  • Aantal minifiguren: 4
  • Prijs: €169,99 in LEGO Shop Nederland | België
  • Afmetingen: 27 cm hoog, 27 cm breed en 21 cm diep
  • Releasedatum: 1 februari 2021 (exclusief in LEGO Shop)
  • VIP: 1275 punten
  • Serie: Ideas
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith

De 33ste set in de LEGO Ideas-serie bestaat uit 2164 stenen en het goede nieuws is dat er geen gebruik wordt gemaakt van stickers, want de stenen in kwestie zijn bedrukt. Het gebouw is 27 cm hoog, 27 cm breed en 21 cm diep. LEGO heeft de nodige aanpassingen gemaakt aan het originele ontwerp en het eindproduct bevat enkele verwijzingen naar de ‘Black Falcon’-ridders uit de jaren 80.

Medieval Blacksmith bestaat uit drie verdiepingen, die van elkaar kunnen worden gehaald als een huis uit de Modular Building-serie. Het gebouw is aan alle kanten dicht. De begane grond maakt deel uit van de smid, op de eerste verdieping bevindt zich de eetkamer en onder het dak is het slaapgedeelte met een bureau en een berenvel op de vloer. Door op de blaagbalg te drukken kun je de smeltoven van LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith activeren door middel van een LEGO Light Brick.

Verder komt de set met een wagen met twee ridders die wordt voortgetrokken door een paard. Een ander dier van de set is een husky. De set bevat vier minifiguren: de smid, een vrouwelijke jager en twee ridders. De verwijzing naar de oude LEGO Falcon Knights wordt duidelijk door de blauwe en zwarte kleding en het valkenlogo op de borst. Het wapen van de ridders is ook te zien op hun schild.

Originele LEGO Ideas-project

Het project van de originele ontwerper Namirob bereikte in juni 2019 de mijlpaal van 10.000 supporters. Eerder werd het project door LEGO-medewerkers al uitgelicht vanwege het unieke ontwerp. Een Staff Pick ontvang je overigens niet 100% vanwege het ontwerp, want ook de afbeeldingen en presentatie spelen een belangrijke rol.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten