LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh kopen? VIP-voorverkoop van start gegaan

LEGO Ideas

LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh is zojuist officieel uitgebracht en is alweer de 34ste set die het platform heeft voortgebracht. De set wordt op 1 april uitgebracht in de Nederlandse LEGO Shop voor €109,99. Lezers uit België kunnen LEGO Ideas Winnie Pooh via deze link bestellen. VIP-leden kunnen nog eerder aan de slag met de set, want de voorverkoop is inmiddels begonnen. Een LEGO VIP-account is hier gratis te registreren en direct actief.

 • Setnummer: 21326
 • Naam: Winnie the Pooh
 • Aantal stenen: 1265
 • Prijs: €109,99 in LEGO Shop Nederland | België
 • Afmetingen: 22 cm hoog, 18 cm breed en 24 cm diep
 • Releasedatum: 1 april 2021 (exclusief in LEGO Shop)
 • VIP-voorverkoop: 18 maart 2021
 • VIP-punten: 825
 • Serie: LEGO Ideas
 • Aanbevolen leeftijd: 18+
 • Aantal stickers: 10

LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh

Het Deense bedrijf richt zich met LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh op volwassenen, maar we verwachten dat het thema het ook goed zal doen onder de jongere LEGO-fans. De set bestaat uit 1265 stenen en vijf minifiguren, waarbij er voor alle personages nieuwe mallen voor de hoofden zijn gemaakt en ezel Lejoor is zelfs volledig nieuw. Er zijn minifiguren aanwezig van Winnie de Poeh, Knorretje, Teigetje en Konijn, elk met bekende accessoires zoals de bouwbare rode ballon van Poeh-beer.

Net als het ontwerp van fanontwerper Ben Alder, introduceert de set 100 Acre Wood in LEGO-vorm. De ingang bevindt zich onder een boom, waar twee bijenkorven aan hangen. Je kunt ook nog eens de bijen rond de bijenkorven aan de boomtakken laten vliegen, net als in de verhalen. Buiten is er een kampvuur en een boomstam om op te zitten. Boven de deur hangt het bord met de inscriptie Mr. Sanders.

In tegenstelling tot het originele LEGO Ideas-ontwerp, kan het dak van het huis niet worden verwijderd. LEGO heeft er namelijk voor gekozen om bouwers de achterkant van het huis te laten openen. Er zijn daardoor veel meer accessoires zichtbaar, zoals het bed, een oven, een bouwbare leunstoel, de Pooh-Coo klok en elementen als een Poeh-beer verhalenboek, honingpotten en Poohsticks.

Er wordt net als bij Sesamstraat veel gebruikgemaakt van stickers. De honingpotten zijn de enige geprinte delen. De woning van LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh, 100 Acre Wood, is 22 cm hoog, 18 cm breed en 24 cm diep.

De laatste LEGO Ideas-sets ontvingen de nodige kritiek vanwege de vele aanpassingen die LEGO heeft doorgevoerd, maar met LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh heeft dit in onze ogen juist positief uitgepakt. Er zijn voor verschillende elementen meer stenen gebruikt en daardoor lijkt het definitieve ontwerp een stuk gedetailleerder dan het originele LEGO Ideas-project.

Het originele LEGO Ideas-ontwerp.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten