LEGO Ideas 21328 Seinfeld kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Ideas

De eerste teaser voor LEGO Ideas 21328 Seinfeld werd afgelopen zaterdag al gedeeld en vandaag is het tijd voor de complete onthulling. Seinfeld-fans kunnen de set op 21 juli 2021 aanschaffen via de VIP-voorverkoop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop, terwijl de reguliere verkoop op 1 augustus van start gaat. LEGO Ideas 21328 Seinfeld bestaat uit 1326 stenen en heeft een adviesprijs van €79,99.

  • Setnummer: 21328
  • Naam: Seinfeld
  • Aantal stenen: 1326
  • Minifiguren: Jerry, Kramer, Elaine, George en Newman
  • Prijs: €79,99 in LEGO Shop NL | BE
  • VIP-voorverkoop: 21 juli 2021
  • Releasedatum:1 augustus 2021
  • Aanbevolen leeftijd:18+

LEGO Ideas 21328 Seinfeld

LEGO heeft met de set het appartement van Jerry Seinfeld nagebouwd en fans kunnen genieten van talloze details. Er zijn in totaal vijf minifiguren aanwezig: Jerry Seinfeld, Cosmo Kramer, Elaine Benes, George Constanza en Newman. Het appartement is verdeeld in een keuken, een woonkamer en een werkruimte. De overige gebieden zijn voorzien van een deur, maar in het geval van de badkamer zit er niets achter en ook is de hal niet bijzonder gedetailleerd.

Als extraatje komt de set met een podium voor Jerry Seinfeld. De show bevatte de clips van Seinfeld die aan het begin en het einde van elke aflevering een standup routine uitvoerde, waarvan het thema verband hield met de gebeurtenissen in de serie. Op deze manier werd het onderscheid tussen de acteur Jerry Seinfeld en het door hem geportretteerde personage opzettelijk vervaagd. In latere seizoenen werden deze clips minder frequent.

LEGO viert in augustus zijn 90ste verjaardag met de komst van enkele iconische sets, waaronder LEGO Icons 10305 Lion Knight’s Castle en 10497 Galaxy Explorer. Maar niet alleen oude thema’s worden nieuw leven in geblazen, want je kan ook uitkijken naar de LEGO Atari 2600, Chevrolet Camaro Z/28 1969, Marvel’s Sanctum Sanctorum en nog heel veel meer. Bij aankopen vanaf €150 ontvang je tot en met 14 augustus LEGO 40567 Forestmen’s Hideout als cadeau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten