LEGO Ideas 21333 The Starry Night kopen? Nu beschikbaar met drie cadeaus

LEGO LEGO Ideas

LEGO Ideas 21333 The Starry Night is vandaag officieel aangekondigd als de 41ste LEGO Ideas-set. De set bestaat uit 2316 stenen en wordt op 1 juni gelanceerd in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €169,99. Daarnaast zal er op 25 mei nog een VIP-voorverkoop plaatsvinden. Je ontvangt daarbij drie cadeaus: LEGO 40529 Children’s Amusement Park, 40533 Cosmic Cardboard Adventures 30434 en Aston Martin Valkyrie AMR Pro (gebruik promotiecode FD22).

LEGO Ideas 21333 The Starry Night

De set is natuurlijk gebaseerd op de Sterrennacht van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh, dat te zien is in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York. Naast het schilderij wordt er ook een minifiguur van van Gogh meegeleverd. Het minifiguur is voorzien van een penseel en palet voor een ezel met een gedrukte miniversie van de Sterrennacht.

LEGO Ideas 21333 The Starry Night is 28 cm hoog, 38 cm breed en 12 cm diep. Het ontwerp heeft een driedimensionale weergave van het schilderij, waarbij het mogelijk is om het minifiguur te bevestigen aan een stang. Hierdoor lijkt het of van Gogh het schilderij opnieuw creëert vanuit zijn eigen perspectief. De stang kan worden gedraaid of in zijn geheel worden verwijderd. Geef het geheel een mooi plekje op een schap of hang het aan de muur met het inbegrepen haakje

  • Setnummer: 21333
  • Naam: The Starry Night
  • Thema: Ideas
  • Aantal stenen: 2316
  • Aantal minifiguren: Vincent van Gogh
  • Prijs: €169,99 in LEGO Shop NL | BE
  • Releasedatum: 1 juni 2022
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

Originele LEGO Ideas-project

Vincent van Gogh: The Starry Night-recreatie werd in februari 2021 geselecteerd als een van de volgende LEGO Ideas-sets. Het originele LEGO Ideas-project bestond uit 1552 stenen en heeft eveneens 3D-look met een sterke nadruk op de iconische penseelstreken en kleurkeuze van de kunstenaar. Er worden verschillende technieken gebruikt om het prachtige penseelwerk te reproduceren. Clips en beugels vormen de wervelende wolk; platen stapelen zich om de hellingen en struiken te vormen en gebogen delen laten de cipressenboom uit het schilderij komen.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten