Eerste teaser voor LEGO Ideas 21336 The Office

LEGO LEGO Ideas

LEGO is begonnen met het teasen van LEGO Ideas 21336 The Office. Op sociale media deelde het Deense bedrijf een foto van een gele Jell-O met daarin een brick separator. Fans van de iconische serie zullen direct begrijpen dat dit een verwijzing is naar de aflevering waarin Jim Halpert de nietmachine van Dwight Schrute in de Jell-O stopte.

Update → LEGO Ideas 21336 The Office is officieel aangekondigd

LEGO Ideas 21336 The Office

Het teasen van de set is enigszins opvallend, omdat de keuze voor LEGO Ideas 21336 The Office pas in oktober 2021 werd gemaakt. Doorgaans zit er minimaal anderhalf jaar tussen de aankondiging en de release. Een mogelijke verklaring is dat er vrijwel geen veranderingen zijn doorgevoerd door de ontwerpers van LEGO. Bouwers zullen overigens nog even geduld moeten hebben, want de set wordt vermoedelijk pas in oktober op de markt gebracht. Daarnaast gaan er geruchten dat LEGO Ideas 21135 Motorized Lighthouse in september verschijnt voor €299,99.

Het originele LEGO Ideas-project.

  • Setnummer: 21336
  • Naam: The Office
  • Thema: Ideas
  • Aantal stenen: onbekend
  • Afmetingen: onbekend
  • Prijs: €99,99 in LEGO Shop NLBE
  • Release: 1 oktober 2022
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Ideas 21336 The Office zou aanvankelijk €99,99 gaan kosten in de LEGO Shop, maar het is niet uitgesloten dat de set net als andere modellen nog een prijsverhoging krijgt. Het aantal steentjes en minifiguren is op dit moment nog onbekend.

Het originele idee betrof een set met een 2-in-1 ontwerp en 17 minifiguren die alle bekende personages vertegenwoordigen, waaronder Michael, Jim, Pam, Dwight, Angela, Kevin en meer. De set bestaat uit twee zijden die eenvoudig zijn te demonteren voor weergave, snel verplaatsen of het maken van foto’s. Beide zijden kunnen aan elkaar worden gekoppeld door middel van vergrendelingsmechanismen die verborgen zijn in de wanden en bureaus.

Toekomstige LEGO Ideas-sets

Er zijn nog zes goedgekeurde Ideas-projecten in aantocht. De volgende projecten zijn door LEGO bevestigd:

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten