LEGO Ideas 21337 Foosball Table kopen? Nu beschikbaar met twee cadeaus

LEGO Ideas

Eerder deze week publiceerde LEGO al enkele teasers en vandaag is LEGO Ideas 21337 Foosball Table ook officieel gepresenteerd. De set is vanaf 1 november exclusief beschikbaar in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €249,99. Bij aanschaf van de set ontvang je LEGO 5007622 Fleecedeken en LEGO 40512 Leuk en grappig VIP-uitbreidingspakket cadeau.

Lees ook → LEGO Sports Scarf vanaf 1 november beschikbaar in VIP Reward Centre

LEGO Ideas 21337 Foosball Table

Vorig jaar werd tijdens de eerste LEGO Con bekendgemaakt dat de Foosball Table van Donat de bouwwedstrijd ‘We Love Sports’ had gewonnen. Het winnende project zou een commerciële release krijgen en dat moment is bijna aangebroken. LEGO Ideas 21337 Foosball Table is een speelbare tafel met 10 spelers, die zijn verdeeld over vier stangen. De voetbaltafel is 42 cm hoog, 29 cm breed en 15 cm diep, dus je kunt er altijd en overal mee spelen. Spelers kunnen de scores van beide teams ook bijgehouden.

  • Setnummer: 21337
  • Naam: Foosball Table
  • Thema: Ideas
  • Aantal stenen: 2339
  • Aantal minifiguren: 22
  • Afmetingen: 41,28 cm hoog, 29 cm breed en 15,26 cm diep
  • Prijs: €249,99 in LEGO Shop NL | BE
  • Releasedatum: 1 november 2022
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

Het unieke aan de set is dat de minifiguren zijn voorzien van echte huidskleuren in plaats van het iconische geel. Een van de minifiguren heeft de aandoening vitiligo, waarbij de pigmentcellen verdwijnen uit huid en haar, en ook is er een minifiguur met een gehoorapparaat. Daarnaast worden er 44 hoofden en 43 haarstukken meegeleverd, zodat je je elftal naar eigen smaak kan aanpassen. Er is ook een kleine tribune voor de overgebleven minifiguren, hoofden en haarstukken.

Thierry Henry en Marcus Rashford waren de eersten die de functionele tafelvoetbal hebben getest. Elke speler kan eerst zijn team van vijf LEGO minifiguren plus een menigte van teamgenoten en fans die vanaf de zijkant toekijken opbouwen uit meer dan 60 verschillende elementen voordat ze het tegen elkaar opneemt in een wedstrijd.

De set is ontworpen door de 16-jarige Hongaarse LEGO-fan Donát Fehérvári en vervolgens tot een echte set gemaakt door LEGO Designer Antica Bracanov, die zei: “Wat de LEGO Ideas 21337 Foosball Table zo geweldig maakt is dat het de geest van sport benut. Donat’s ontwerp staat voor de gezamenlijke achtbaan van emoties die fans ervaren bij het kijken naar voetbalwedstrijden. Bij de LEGO Group zijn we ongelooflijk trots dat we deze set tot leven hebben gebracht, waardoor fans voetbalschoenen kunnen inruilen voor stenen en geïnspireerd worden om deel te nemen aan het spel, voor de liefde voor het spel.”

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten