LEGO Ideas 21338 A-Frame Cabin kopen? Alles wat je moet weten

LEGO LEGO Ideas

LEGO maakte in februari 2022 bekend dat het LEGO Ideas-project A-Frame Cabin zal worden uitgebracht als een echte set. Een klein jaar verder is het bijna tijd voor de release, want LEGO Ideas 21338 A-Frame Cabin is zojuist officieel aangekondigd. De set is vanaf 1 februari 2023 exclusief verkrijgbaar in de Nederlands en Belgische LEGO Shop voor €179,99.

  • Setnummer: 21338
  • Naam: A-Frame Cabin
  • Thema: Ideas
  • Aantal stenen: 2082
  • Aantal minifiguren: 4
  • Afmetingen: 24 cm hoog, 21 cm breed en 22 cm diep
  • Prijs: €179,99 in LEGO Shop NLBE
  • Releasedatum: 1 februari 2023
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Ideas 21338 A-Frame Cabin

LEGO Ideas 21338 A-Frame Cabin bestaat uit 2082 stenen en bevat naast het huisje vier minifiguren, 11 dierenfiguren (nieuw zijn de motten), drie bomen en een kano. Het originele ontwerp is gemaakt door de Italiaanse LEGO Ideas-gebruiker Norton74, echte naam Andrea Lattanzio. Hij is al negen jaar actief op het platform, maar dit is zijn eerste succesvolle project dat slechts 41 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen.

De naam A-Frame cabin is een verwijzing naar het karakteristieke dak. De set bestaat uit het hoofdgebouw en vele kleine details rondom. Buiten is er een dek met een trap naar beneden naar de buitenlucht – waar je een houtschuur en bomen vindt waar een vriendelijke eekhoorn woont.

De minifiguren kunnen gezellig bij de open haard zitten, jammen met de akoestische gitaar of een tochtje maken in de kano. Het dak is afneembaar voor eenvoudige toegang tot de slaapkamer op de bovenverdieping en de woonkamer, studeerkamer en kookhoek op de benedenverdieping. De set bevat ook 3 kleurrijke bomen die kunnen worden verbonden om een eiland te creëren.

Over zijn ontwerp zei Andrea het volgende: “Ik bekeek een boek met veel vreemde huizen uit de hele wereld en ik ontdekte het A-Frame en het was liefde op het eerste gezicht. Ik begon met een schets, zodat ik een duidelijke visie had en vervolgens bouwde ik mijn ontwerp in ongeveer 10 dagen.”

Om de lancering van LEGO Ideas 21338 A-Frame Cabin te vieren heeft LEGO een speciale livecam online gezet, waar je je kunt terugtrekken in de natuur en kan zien wat er in het bos gebeurt. Misschien spot je zelfs wel de eekhoorn.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten