LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway verschijnt op 1 oktober als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project Ray the Castaway won vorig jaar de ‘Do you want to go seaside’-bouwwedstrijd. De uitdaging was om een bouwwerk te maken van minimaal 150 en maximaal 250 stenen, gerelateerd aan de zomer/het strand. Het idee van de winnaar is inmiddels omgezet naar een cadeau bij aankoop (GWP). LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway verschijnt op 1 oktober bij alle aankopen in de LEGO Shop vanaf €120. Het is bovendien een uitermate goed moment met de lancering van LEGO Icons 10308 Holiday Main Street en LEGO Star Wars 75331 Razor Crest (Ultimate Collector Series) op 3 oktober. De promotie loopt tot en met 13 oktober.

LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway

LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway bestaat uit 239 stenen en lijkt grotendeels op het origineel met enkele kleine aanpassingen. Het kleine bouwwerk is 13,5 cm hoog en 20 cm breed. Natuurlijk komt de GWP ook met het minifiguur van Ray. Dit jaar besloot hij zijn vakantie door te brengen op een klein verlaten eiland. Nadat hij zijn eigen huis had gebouwd met de materialen die hij kon vinden, realiseerde hij zich dat een paar dagen meer dan genoeg waren voor hem en besloot een manier te zoeken om naar huis terug te keren. Nu staat Ray bekend als ‘Ray the Castaway’ (schipbreukeling).

  • Setnummer: 40566
  • Naam: Ray the Castaway
  • Thema: Ideas
  • Aantal stenen: 239
  • Aantal minifiguren: 1
  • Periode: 1 tot en met 13 oktober 2022
  • Minimale orderwaarde: €120 in LEGO Shop Nederland | België
  • Beperkingen qua thema’s: geen

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten