LEGO Ideas 92176 NASA Apollo Saturn V (21309) is weer te koop

LEGO Ideas

LEGO Ideas 92176 NASA Apollo Saturn V is weer te koop. Het Deense bedrijf heeft vanwege de aanhoudende populariteit besloten om de set nogmaals op de markt te brengen. Het setnummer (voormalig 21309) is veranderd en voor de rest zijn er geen verschillen tussen de twee. In de Nederlandse en Belgische LEGO Shop heeft de set een prijskaartje van €129,99. Daarnaast kun je ook bij Amazon Nederland (ook bezorging in België) terecht, waar de heruitgave van de Saturn V voor €116,79 wordt aangeboden.

“De twee sets worden opnieuw gelanceerd vanwege de populariteit, omdat ze de markt al hadden verlaten, konden we de originele setnummers niet behouden. De afspraken met de Fan Designers blijven ongewijzigd. Een van de nieuwe setnummers komt overeen met de verjaardag van een fanontwerper. Ze waren allebei erg betrokken bij het proces”, aldus het LEGO Ideas-team.

In de LEGO Shop kun je tot en met 31 januari 2021 kiezen tussen twee cadeaus: LEGO City Politie waterscooter of Brandweerhelikopter (itemnummers 30567 en 30566). De sets worden meegeleverd bij alle aankopen van ten minste €40. Gebruik in de Nederlandse Shop tijdens het afrekenen de code PC19 voor de LEGO City Politie waterscooter of FR19 voor de LEGO City Brandweerhelikopter. Onze Belgische lezers gebruiken FR02 voor de helikopter en PC02 voor de waterscooter via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten