LEGO Ideas Activities vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar

LEGO Ideas

Activities werd in mei aangekondigd als een nieuw onderdeel van LEGO Ideas, hoewel de gesloten bèta alleen toegankelijk was voor de actiefste leden. Daar is vandaag verandering in gekomen, want de bèta voor LEGO Ideas Activities is nu beschikbaar voor iedereen. Ben je in het bezit van een LEGO-account dan kun je alle creatieve projecten per direct bekijken.

LEGO Ideas Activities

De activiteiten op LEGO Ideas zijn kleine bouwopdrachten die door het LEGO Ideas-team worden bedacht. Deze opdrachten nemen minder tijd in beslag dan andere wedstrijden, maar je zal helaas geen prijzen ontvangen voor je bouwwerk. Creaties die worden uitgelicht door het team kunnen worden gebruikt op de socialemediakanalen van LEGO.

Het LEGO Ideas-team heeft ter viering van de start van de publieke bèta een nieuwe opdracht beschikbaar gemaakt: Holiday Essentials. Het doel is om in de geest van de zomervakantie te komen door het bouwen van vakantiebenodigdheden met LEGO-stenen. De opdracht loopt nog zeven dagen en wordt daarna vervangen door een nieuwe activiteit.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten