LEGO Ideas: Dinosaurs Fossils Skeletons wordt officiële LEGO-set

LEGO Ideas

De LEGO Review Board heeft vandaag bekendgemaakt dat het LEGO Ideas-project Dinosaurs Fossils Skeletons – Natural History Collection van Jonathan Brunn een officiële LEGO-set gaat worden. Er waren in totaal vijf kanshebbers die tussen september 2018 en begin 2019 meer dan 10.000 stemmen hebben ontvangen, maar slechts één project zal zeker op de markt worden gebracht. De Playable LEGO Piano maakt overigens nog steeds een kans, echter heeft het team van LEGO meer tijd nodig vanwege de complexiteit van het ontwerp.

LEGO Ideas Review

Dinosaurs Fossils Skeletons – Natural History Collection

Jonathan Brunn heeft een prachtige leerrijke en weergaloze set gecreëerd met ingewikkelde skeletfossielen van dinosauriërs. Tegen het einde van het jaar wordt de definitieve set uitgebracht in de online shop en alle LEGO Stores. Later in het jaar worden er meer details gedeeld over de lancering.

Playable LEGO Piano

De Concert Grand Piano, een van de meest complexe instrumenten aller tijden, is door Donny Chen omgezet naar LEGO-vorm. Het gehele project bestaat uit 2798 LEGO-stenen en de piano is ook daadwerkelijk speelbaar. Er is een afneembaar toetsenbord met 25 onafhankelijk werkende toetsen, elke toets wordt verbonden met zijn eigen hamer. Verder is er een werkende demper, pedaalfunctie en 25 snaren. Vanwege de complexiteit van het project wordt er door LEGO nader gekeken of het ontwerp kan worden omgezet in een commerciële set. De resultaten van dit onderzoek zullen later worden gepubliceerd.

Daarnaast zijn de volgende groep LEGO Ideas-projecten in behandeling genomen. Het gaat om in totaal 9 productideeën die tussen januari en mei 2019 minimaal 10.000 supporters hebben bereikt. De resultaten van First 2019 LEGO Review worden in het najaar van 2019 gedeeld.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten