LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk kopen? Vanaf 1 september beschikbaar

LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk is officieel aangekondigd en wordt op 1 september in de LEGO Shop gelanceerd. Fans van de serie kunnen de set vanaf 1 september op deze pagina aanschaffen voor een prijs van €69,99, helaas zal er deze keer een voorverkoop voor VIP-leden plaatsvinden. De set is gebaseerd op het LEGO Ideas-project van Aymeric Fievet en sluit goed aan bij de viering van het 25-jarig jubileum van de serie.

LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk

In de doos van LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk vinden we 1079 stenen en zeven minifiguren van Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay en Gunther, de manager van Central Perk. LEGO Ideas-gebruiker Fievet is er uitstekend in geslaagd om het beroemde café van de zes vrienden na te bouwen. Daarnaast komt de set met een boekje met bouwinstructies en informatie over de ontwerper.

“De uitdaging was om passages uit de serie te visualiseren zodat ik het meubilair en de personages zo gedetailleerd mogelijk opnieuw kon creëren. De montage van dit model kostte me ongeveer een week na het vinden van de nodige referenties, ”zei fan-ontwerper Aymeric Fievet, die het project publiceerde op het LEGO Ideas-platform.

Je zal met LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk ook verschillende voorwerpen herkennen: het dienblad en koffiekopje van Rachel, de muffin van Monica, de pizzadoos, pizzapunt en ‘herentas’ van Joey, de laptop van Chandler, de gitaar van Phoebe en de bezem van Gunther. De set is 11 cm hoog, 29 cm breed en 22 cm diep.

[content-egg-block template=offers_list]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten