LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk nu te koop in Nederland en België

LEGO Ideas

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag is LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk beschikbaar. De set is exclusief te koop in de LEGO Online Shop en Brand Stores. LEGO viert met de set het 25-jarig jubileum van de nog altijd populaire sitcom, die onder andere te zien is op Netflix.

LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk

LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk bestaat uit 1070 stenen en wordt geleverd met zeven minifiguren die de personages van de show vertegenwoordigen: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay en Gunther, de eigenaar van de koffieshop.

“De uitdaging was om passages uit de serie te visualiseren zodat ik het meubilair en de personages zo gedetailleerd mogelijk na kon maken. Het ontwerp van dit model kostte me ongeveer een week na het vinden van de nodige referenties. Tijdens de stemmingsperiode werd de set verschillende keren aangepast”, aldus ontwerper Aymeric Fievet, die het project publiceerde op het LEGO Ideas-platform.

In Nederland en België is LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk te koop voor €69,99. De bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

[content-egg-block post_id=1682 template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten