LEGO Ideas Friends-sleutelhangers nu te koop in LEGO Shop

LEGO Ideas

In 2019 verscheen de Friends-set LEGO Ideas 21319 Central Perk, maar daar blijft het niet bij. Fans van de populaire sitcom kunnen nu namelijk ook LEGO Ideas-sleutelhangers kopen van hun favoriete personages. Momenteel zijn de sleutelhangers te bestellen in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €4,99 per stuk.

LEGO Ideas Friends-sleutelhangers

Er gaan daarnaast geruchten dat er in 2021 nog een nieuwe LEGO Friends-set zal worden uitgebracht. Het nieuws is afkomstig van Eurobricks-gebruiker VanIslandLego. Afgelopen zomer wist hij correct de komst van LEGO Winter Village 10275 Elf Club House en LEGO 10276 Colosseum te voorspellen. Daarnaast bracht hij naar buiten dat LEGO zou werken aan een model van de Titanic.

Er is nog geen informatie beschikbaar over het aantal steentjes of de prijs. Mogelijk wordt de set gebruikt voor de promotie van de Friends Reunion Show, die vorig jaar werd aangekondigd. Dat wordt overigens geen nieuwe aflevering, maar een special waarbij de cast samenkomt om herinneringen op te halen over het werken aan de serie en een bezoek te brengen aan oude locaties. In maart gaat het filmen van de Friends Reunion Show van start.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten