LEGO Ideas Futurama Planet Express Headquarter, Spaceship & Crew ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

LEGO Ideas Futurama Planet Express Headquarter, Spaceship & Crew is het 21ste idee dat de vereiste support heeft ontvangen. In slechts 223 dagen dagen wist de Futurama-set de mijlpaal van 10.000 stemmen te bereiken. LEGO zal het ontwerp meenemen in de eerste beoordelingsfase van 2020 en beslissen of het idee kans maakt op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Futurama

De Futurama-set bestaat uit Planet Express HQ, een Mini-Spaceship, het Slurm-bord en 9 minifiguren: Fry, Bender, Leela, Amy, Professor Fransworth, hermes, Nibbler, Zoidberg en Scruffy Scruffington. Het gehele ontwerp bestaat op dit moment uit 2440 stenen.

ThomasW maakt in de beschrijving duidelijk dat het de bedoeling is dat de wereldbol kan worden geopend om het laboratorium van Professor Fransworth te aanschouwen. Het dak van de hangar is vouwbaar, maar je kunt ook de achterwand verwijderen om binnen te spelen. Er is voldoende ruimte beschikbaar om het ruimteschip te plaatsen in de hanger.

De vergadertafelruimte is inbegrepen en bevindt zich onder de luifel. De hangar heeft ook een kleine tweede verdieping. Aan de achterkant van het hoofdkantoor is een hoogspanningsmast te vinden die is aangesloten op het hoofdkantoor om alle energie te leveren die de planeet nodig heeft.

De huidige beoordelingsfase laat verdere ontwerpen toe tot eind april of begin mei en bestaat inmiddels uit 23 ontwerpen.Tot dusver hebben de volgende ideeën de grens van 10.000 stemmen doorbroken:

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten