LEGO Ideas History Museum bereikt mijlpaal van 10.000 supporters

LEGO Ideas

Er kan weer een nieuwe set aan de volgende beoordelingsronde van LEGO Ideas worden toegevoegd, want het project History Museum heeft de mijlpaal van 10.000 supporters bereikt. LEGO Ideas History Museum is een creatie van Paoko Sánchez, ook wel bekend als Bricky_Brick op het platform. Dat is overigens geen onbekende naam, want één van zijn andere projecten (The Pirate Bay) bereikte in maart van dit jaar al hetzelfde doel.

LEGO Ideas History Museum

In het History Museum kun je veel van het verleden leren en in aanraking komen met personen en werken die belangrijk zijn geweest voor de wereld van nu. De set bevat onder andere de tombe van Anubis, de Discobolus van Myron, de zonnebloemen van Van Gogh, het Fabergé-ei en nog heel veel meer andere werken en artefacten, waarbij de imposante kroonluchter niet mag worden vergeten.

Het is een modulair bouwwerk met drie verdiepingen die volledig compatibel zijn met officiële LEGO-gebouwen. Het project bestaat uit een museumregisseur, receptionist, bewakers, geschiedenisleraar, fotograaf, vrouwelijke toerist, transportkar, statief en een paar geheime artefacten.

We zullen moeten afwachten of LEGO Ideas History Museum zal eindigen als een commerciële set. Het idee wordt meegenomen in de tweede beoordelingsronde van 2019.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten