LEGO Ideas Knight Rider: K.I.T.T en de F.L.A.G Mobile Unit

LEGO Ideas

Gisteren lieten we jullie al zien hoe een LEGO-set van The A-Team eruit zou kunnen zien, maar dezelfde ontwerper blijkt ook fan van de Knight Rider-serie te zijn. Dit LEGO Ideas-project heeft in minder dan een maand al 7695 stemmen ontvangen en het staat bijna vast dat de mijlpaal van 10.000 stemmen zal worden bereikt. Het is daarna aan LEGO om een beslissing te maken of de set in productie wordt genomen, hoewel dat grotendeels ook zal afhangen van de vereiste licenties. Bekijk hier alle LEGO Ideas-sets die zijn uitgebracht in de LEGO Shop.

K.I.T.T en de F.L.A.G Mobile Unit

De nieuwste creatie van ontwerper HenkvdL05 bestaat uit de geavanceerde supercomputer op wielen K.I.T.T en de F.L.A.G. Mobile Unit. De truck fungeert als een mobiele garage voor K.I.T.T en een mobiel hoofdkwartier voor Devon Miles om informatie door te geven aan Michael wanneer hij te ver is verwijderd van het standaard hoofdkwartier. F.L.A.G. Mobile Unit heeft een uitschuifbare oprijplaat die naar beneden valt en K.I.T.T in staat stelt naar binnen te rijden, zelfs als de vrachtwagen in beweging is. Het is ook mogelijk omde zijpanelen neer te klappen om toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur.

Zowel K.I.T.T als de F.L.A.G Mobile Unit (The Semi) zijn op schaal ontworpen om aan te sluiten bij de nieuwe 8 studs brede voertuigen die begin 2020 door LEGO werden geïntroduceerd. Op de beelden zijn vier minifiguren zichtbaar van Michael Knight (David Hasselhoff), Devon Miles (Edward Mulhare), Reginald Cornelius III (Peter Parros) en Bonnie Barstow (Patricia McPherson).

LEGO viert in augustus zijn 90ste verjaardag met de komst van enkele iconische sets, waaronder LEGO Icons 10305 Lion Knight’s Castle en 10497 Galaxy Explorer. Maar niet alleen oude thema’s worden nieuw leven in geblazen, want je kan ook uitkijken naar de LEGO Atari 2600, Chevrolet Camaro Z/28 1969, Marvel’s Sanctum Sanctorum en nog heel veel meer. Bij aankopen vanaf €150 ontvang je tot en met 14 augustus LEGO 40567 Forestmen’s Hideout als cadeau.

2 Reacties

  1. Deze Kitt zet zou wel heel erg mooi bij mijn collectie passen.
    Hier zou ik zeker op stemmen.

    Reageer
    • Je kan nu stemmen. Als er 10.000 stemmen zijn gehaald gaat LEGO een beslissing nemen of het in aanmerking komt voor een release.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten