LEGO Ideas Movie Set ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project Movie Set heeft vandaag de magische mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt. De set maakt daarmee kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas in de tweede reviewronde van dit jaar zal worden genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

LEGO Ideas Movie Set

Movie Set is een idee van de Franse ontwerpers Castor Troy en Max Brich. Het project had slechts 63 dagen nodig om de vereiste support van LEGO Ideas-gebruikers te ontvangen.

De set bestaat uit 2900 stenen en geeft je in totaal acht verschillende gevels, die elk 16 studs breed zijn en naadloos zouden passen in een modulaire straat. Bouwers kunnen de gevels ook samenvoegen tot een enkel gebouw dat goed zou passen bij andere modulaire gebouwen. Verder zijn er rekwisieten, twee straatlantaarns en 7 minifiguren.

De filmset bevat natuurlijk ook de apparatuur die nodig is voor een filmproductie. Wat zou een filmset zijn zonder de juiste belichting of geluid? De twee ontwerpers hebben een speciale functie voor de camera’s bedacht: naast twee van stenen gebouwde varianten, kun je ook een smartphone in de camerawagen plaatsen. De rails voor deze wagen zijn 1 meter lang.

Afbeelding Set Ontwerper Aantal dagen
Imperial Island Fortess Brick Hammer 349
Movie Set Castor Troy 63
A-Frame Cabin Norton74 41
Lifeguard’s Shack Adwind 724
Spaceballs Bricktory Lap 270
Medieval Tavern Let.sGO 64
We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten