LEGO Ideas-ontwerp Project Gemini bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Er zijn in de afgelopen jaren al een groot aantal LEGO-sets met een ruimtethema uitgebracht en vandaag is er een nieuwe kanshebber bijgekomen. Het LEGO Ideas-ontwerp Project Gemini heeft namelijk de mijlpaal van de vereiste 10.000 stemmen bereikt. De set zal worden meegenomen in de eerste reviewronde van 2020 en mogelijk een commerciële release krijgen.

Het ontwerp is een creatie van LEGO Ideas-gebruiker Stevenhoward27 en had in totaal 624 dagen nodig om het vereiste aantal stemmen te bereiken. Het is ontworpen op een schaal voor minifiguren en het huidige ontwerp bestaat uit 881 stenen en twee minifiguren, waarmee je de ruimtewandeling kan recreëren. De capsule staat op een standaard en heeft het Gemini-logo.

Het Gemini-programma is de voorloper van het Apollo-programma en de opvolger van het Mercury-programma. Als het tweede bemande ruimtevaartprogramma in de Verenigde Staten legde het de basis voor de maanlanding en andere ruimtemissies.

De Gemini is alweer het zevende project in 2020 dat de vereiste support op LEGO Ideas heeft bereikt. Dit zijn de overige zes die worden overwogen door LEGO:

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten