LEGO Ideas-project A-Frame cabin maakt kans op commerciële release

LEGO Ideas

A-Frame cabin is de volgende set die op het LEGO Ideas-platform de mijlpaal van 10.000 stemmen heeft bereikt. De set wordt meegenomen in de tweede reviewronde van 2021 en maakt daarmee kans op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

LEGO Ideas A-Frame Cabin

Het ontwerp van de A-Frame cabin is ontworpen door de Italiaanse LEGO Ideas-gebruiker Norton74, echte naam Andrea Lattanzio. Hij is al negen jaar actief op het platform, maar dit is zijn eerste succesvolle project dat slechts 41 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen.

De naam A-Frame cabin is een verwijzing naar het karakteristieke dak. De set bestaat uit het hoofdgebouw en vele kleine details rondom, zoals de houtschuur, de oude boot aan de rechterkant en de vervallen houten trap. De berghut in LEGO-vorm heeft een compleet interieur met twee verdiepingen: de bovenste met de slaapkamer en de begane grond met de woonkamer en keuken. Het hele interieur zit boordevol details die de set erg speelbaar maken.

Bouwers kunnen de twee daken verwijderen om naar binnen te gaan en te spelen met de gebruiksvoorwerpen en accessoires zoals tafel en stoelen, een houtkachel en nog veel meer. Dankzij de houten meubels binnenin heeft de woning een warme en gastvrije sfeer.

Afbeelding Set Ontwerper Aantal dagen
Imperial Island Fortess Brick Hammer 349
Movie Set Castor Troy 63
A-Frame Cabin Norton74 41
Lifeguard’s Shack Adwind 724
Spaceballs Bricktory Lap 270
Medieval Tavern Let.sGO 64
In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten