LEGO Ideas-project Aedelsten Deluxe wordt geschenk bij aankoop

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-team heeft zojuist bekendgemaakt dat Versteinert de winnaar is van de bouwwedstrijd ‘Vintage car to cruise the streets of LEGO Modular Buildings’. Dit betekent dat zijn creatie ‘Aedelsten deluxe’ in de toekomst wordt uitgebracht als een geschenk bij aankoop.

Aedelsten Deluxe

De turquoise groene vintage cabriolet met witte elementen en chromen bumpers ziet er in onze ogen prachtig uit en zal het vermoedelijk goed doen onder de LEGO-fans. Het valt overigens nog te bezien of de chromen onderdelen daadwerkelijk worden gebruikt. Hieronder zie je de foto’s van de set:

Het is nog onbekend wanneer de Aedelsten Deluxe als een Gift with Purchase (GWP) op de markt wordt gebracht. Tussen de aankondiging van de laatste winnaar in de wedstrijd ‘Moments in Space’ maart 2018 en de eerste verschijning van de LEGO Ideas 40335-raket op 5 juni 2019 zat meer dan een jaar. Het kan dus enige tijd duren voordat de set zal worden aangeboden als een geschenk bij aankoop.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten